Elena Udrea: Propunerea noastră este refacerea Alianţei de la început

1104.jpgAm aflat de la domnul preÅŸedinte care ar fi varianta optimă de guvern pentru stabilitate. PD s-a dus la aceste consultări cu o poziÅ£ie conturată ÅŸi exprimată public: suntem de acord cu un guvern PNL – PNL – PD ÅŸi cu un premier agreat, a declarat secretarul executiv al PD, Elena Udrea, în cadrul emisiunii 3 X 3 de la Realitatea Tv, despre runda a doua de consultări cu partidele care a avut loc în săptămâna care se încheie la Cotroceni.Principala critică faţă de guvernul Tăriceanu este că nu ÅŸtim cine îl susÅ£ine, nu că este un guvern minoritar, a declarat Elena Udrea. Acest guvern nu a purtat nicio negciere, după cum declară, ÅŸi nimeni din opoziÅ£ie nu face publică susÅ£inerea sau lipsa de susÅ£inere, a spus Elena Udrea. La noi se negociază pe interese personale, a mai spus aceasta. PD nu a negociat nimic pentru că nu a dorit.

Propunerea noastră este refacerea Alianţei, Alianţa de la început, a spus Elena Udrea.

Există o situaţie în care PNL renunţă la Călin Popescu Tăriceanu: dacă nu mai este prim-ministru, a declarat Elena Udrea. Între a rămâne cu un preşedinte care duce partidul sub pragul electoral şi a veni într-un proiect de refacere a Alianţei, liberalii vor alege a doua variantă, a declarat secretarul executiv al PD.

Sper să treacă moţiunea, nu cred că sunt mari şanse. Este un gest în care PD crede şi cu care este dator faţă de electorat, a declarat Elena Udrea referitor la moţiunea de cenzură depusă de democraţi împotriva guvernului Tăriceanu II.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …