După alegerile de ieri de la Baroul Bucureşti, avocaţii merg la judecată

1113.jpgPârâţi şi reclamanţi, printre avocaţi, la alegerile de ieri pentru conducerea Baroului Bucureşti. Nemulţumirile au apărut când s-a descoperit că în urne au fost găsite cu câteva sute de voturi mai puţine decât numărul celor prezenţi în sală.După numărarea voturilor, Cristian Iordănescu a fost reales decan pentru următorii patru ani, cu 1181 de sufragii. În urma sa, la o diferenţă mai mică de 50 de voturi, s-a clasat prodecanul Mircea Stănculescu.

“Au fost discuÅ£ii lucrative efectiv, nimic altceva. Nu divergenÅ£e de opinie. Mi se pare absolut normal. Nu a fost nimic care să semene divergenÅ£e, nu”, a declarat avocatul Nicu Tiberius.

ÃŽn contradictoriu, colegul său Andrei Săvescu (foto) a precizat că sunt câteva sute de voturi care nu se regăsesc în urnă. “Cvorumul era în jur de 3700. Au fost în urnă trei mii ÅŸi un pic de voturi. Asta înseamnă că lipsesc aproape 700 de voturi”, a adăugat acesta.

Avocaţii spun că tinerii din Barou au vrut schimbarea lui Cristian Iordănescu, în timp ce seniorii au dorit menţinerea acestuia în funcţia de decan. Ilie Iordăchescu, unul dintre contracandidaţii lui Iordănescu a anunţat că rezultatul votului va fi, cel mai probabil, contestat în Instanţă.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …