Adriean Videanu la 100%: “Propun un calendar pentru anticipate”

1136.jpgLa ediÅ£ia de luni a emisiunii “100%”, invitatul lui Robert Turcescu a fost Adriean Videanu, preÅŸedinte executiv al Partidului Democrat.ÃŽn calitate de primar general al BucureÅŸtiului, Videanu a precizat că, din cauza blocării activităţii în comisia Legii 10, pentru retrocedarea imobilelor, “avem, în prezent, un BucureÅŸti blocat”. Referitor la situaÅ£ia spaÅ£iilor pentru grădiniÅ£e, Videanu a spus că “situaÅ£ia imobilelor pentru aceste unităţi revine primăriilor de sector ale Capitalei”.
Adriean Videanu a declarat, referindu-se la moÅ£iunea PD respinsă luni în Parlament, că “parÅ£ial a fost un eÅŸec”, pentru că PD a acÅ£ionat “cât îi permit cele 16 de procente” din forul legislativ, ÅŸi că moÅ£iunea “a separat apele”.
“PSD nu mai poate să mai meargă între scaune, cu o atitudine duplicitară”, a comentat Videanu. “Propun un calendar pentru anticipate”, a adăugat preÅŸedintele executiv al PD.
“Vom depune o moÅ£iune, nu pot să spun dacă în această sesiune parlamentară, dar vom chema la discuÅ£ii mai mulÅ£i miniÅŸtri, pe tema raportului din 28 iunie”, a declarat Cristian Diaconescu, vicepreÅŸedinte al PSD, intervenind în emisiune. “DiscuÅ£iile, negocierile nu au ajuns la o concluzie optimă…în niciun caz nu (nu am bătut palma cu PNL pentru susÅ£inerea Guvernului – n.r.)”, a mai spus Diaconescu.

Check Also

Romania’s Draft Law On Dispatching Troops To Protect Its Compatriots Abroad Is Aimed At Moldova

There’s been talk since Moldova’s independence of merging with Romania on the basis of their …