Cioroianu confundă Georgia cu Azerbaidjanul

1350.jpgCioroianu confundă Georgia cu Azerbaidjanul. Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat ieri, la Ohrid, în Macedonia, că relaÅ£iile cu Rusia trebuie să se menÅ£ină pozitive, fără a ignora sursele energetice alternative, aÅŸa cum face Georgia – Å£ară care nu deÅ£ine însă resurse energetice importante.

După declaraţia de presă a şefului diplomaţiei române, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Ilie Bănică, a făcut o rectificare pentru presă, precizând că ministrul se referea de fapt la Azerbaidjan şi nu la Georgia.

Adrian Cioroianu nu se află la prima gafă, susÅ£ine NewsIn. Ultima a făcut-o cu doar o săptămână în urmă, când, aflat la Bruxelles, a comunicat presei că cetăţenii români din Fâşia Gaza care ceruseră repartierea, din cauza conflictului din regiune, se aflau deja la Tel Aviv. După aproximativ o oră, ÅŸeful diplomaÅ£iei a revenit asupra declaraÅ£iei, precizând că “femeile din Gaza sunt încă la ele acasă”.

Check Also

Increased number of Serbian soldiers in the Helbruk combat group, which includes members from Bulgaria, Romania, Greece, Ukraine and Serbia

The Parliamentary Committee for Defense and Internal Affairs adopted today the Government’s proposal on amendments …