Băsescu a convocat şedinţa CSAT

1126.jpgÎndeplinirea obiectivelor procesului de transformare a forţelor armate conform statutului României de stat membru NATO şi UE, angajamentele asumate de către România faţă de aceste organisme internaţionale sunt incluse pe ordinea de zi a şedinţei CSAT de astăzi, convocate de către Traian Băsescu.

La Palatul Cotroceni, are loc astăzi şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de preşedintele Traian Băsescu.

“ÃŽn cadrul ÅŸedinÅ£ei Consiliului se vor analiza aspectele referitoare la îndeplinirea obiectivelor fundamentale ale procesului de transformare a ForÅ£elor Armate în conformitate cu statutul României de stat membru NATO ÅŸi al UE – înzestrare, structuri de forÅ£e, dinamica de personal, asistenţă medicală”, se arată în textul comunicatului.

ÃŽn plus, în cadrul ÅŸedinÅ£ei CSAT “se vor avea în vedere angajamentele asumate de către Armata României faţă de NATO, Uniunea Europeană ÅŸi alte organisme internaÅ£ionale, în ceea ce priveÅŸte nivelul de operaÅ£ionalizare ÅŸi interoperabilitate”.

Check Also

Romania’s Draft Law On Dispatching Troops To Protect Its Compatriots Abroad Is Aimed At Moldova

There’s been talk since Moldova’s independence of merging with Romania on the basis of their …