Vladimir Voronin: PCRM a obţinut o victorie sigură

Partidul Comuniştilor din R. Moldova (PCRM) este disponibil pentru un dialog principial şi cointeresat cu toate forţele politice reprezentate în parlamentul nou ales. Declaraţia aparţine preşedintelui PCRM, Vladimir Voronin, formulată într-o adresare către alegători. 

Vladimir Voronin a spus că, în cazul în care mai mult de jumătate din alegători au preferat să-şi dea votul pentru alte formaţiuni politice, „PCRM nu are alte sarcini decât să continue linia politică de consolidare a întregii societăţi moldoveneşti, de menţinere a stabilităţii sociale, de consolidare a încrederii în ireversibilitatea statalităţii moldoveneşti şi a perspectivelor ei”.

„În această campanie electorală PCRM a obţinut o victorie sigură. Pentru PCRM şi-au dat votul mai bine de 700 mii de alegători. Alegerile anticipate au demonstrat încă o dată, în mod convingător, că în ultimul deceniu în R. Moldova nu a existat un alt partid cu care PCRM s-ar putea compara după gradul de susţinere a societăţii şi după capacitatea de a-şi menţine şi a-şi spori autoritatea politică”, a spus Vladimir Voronin.

Check Also

Five Things Kosovo Must Know Before Doing a Deal with Serbia

Following the election of the new government in Kosovo, the US special presidential envoy for …