Elena Udrea: Propunerea noastră este refacerea Alianţei de la început

1104.jpgAm aflat de la domnul preÅŸedinte care ar fi varianta optimă de guvern pentru stabilitate. PD s-a dus la aceste consultări cu o poziÅ£ie conturată ÅŸi exprimată public: suntem de acord cu un guvern PNL – PNL – PD ÅŸi cu un premier agreat, a declarat secretarul executiv al PD, Elena Udrea, în cadrul emisiunii 3 X 3 de la Realitatea Tv, despre runda a doua de consultări cu partidele care a avut loc în săptămâna care se încheie la Cotroceni.Principala critică faţă de guvernul Tăriceanu este că nu ÅŸtim cine îl susÅ£ine, nu că este un guvern minoritar, a declarat Elena Udrea. Acest guvern nu a purtat nicio negciere, după cum declară, ÅŸi nimeni din opoziÅ£ie nu face publică susÅ£inerea sau lipsa de susÅ£inere, a spus Elena Udrea. La noi se negociază pe interese personale, a mai spus aceasta. PD nu a negociat nimic pentru că nu a dorit.

Propunerea noastră este refacerea Alianţei, Alianţa de la început, a spus Elena Udrea.

Există o situaţie în care PNL renunţă la Călin Popescu Tăriceanu: dacă nu mai este prim-ministru, a declarat Elena Udrea. Între a rămâne cu un preşedinte care duce partidul sub pragul electoral şi a veni într-un proiect de refacere a Alianţei, liberalii vor alege a doua variantă, a declarat secretarul executiv al PD.

Sper să treacă moţiunea, nu cred că sunt mari şanse. Este un gest în care PD crede şi cu care este dator faţă de electorat, a declarat Elena Udrea referitor la moţiunea de cenzură depusă de democraţi împotriva guvernului Tăriceanu II.

Check Also

Romania To Host Largest NATO Military Base in Europe

Work has begun on expanding the Mihail Kogalniceanu base in Romania, transforming it into the …