Cozmin Guşă: Moţiunea este slăbuţă şi făcută politicianist

1106.jpgNu o să se întâmple absolut nimic care să schimbe în bine situaţia din România, a declarat preşedintele PIN Cozmin Guşă, în cadrul emisiunii 3 X 3 de la Realitatea Tv.Moţiunea este slăbuţă şi este făcută politicianist şi de nişte oameni care au participat în acest guvern. Este un eşec al lui Traian Băsescu faptul că după un mare succes ca cel de la referendum nu poate să clarifice situaţia, a declarat Coznim Guşă.

Discursul mesianic, practicat de Traian Băsescu şi Gigi Becali, prinde pentru că nu se tratează marea problemă: sistemul educaţional, a declarat Cozmin Guşă.

Am sărit opărit după vizita ambasadorului american la sediul PSD, unde a discutat cu Mircea Geoană, a declarat Cozmin Guşă. Gestul lui Nicholas Taubman este un gest de neprofesionist. Mi s-a părut că ambasadorul suplineşte un deficit de încredere pe care Traian Băsescu îl are faţă de partidele politice, a declarat preşedintele PIN. M-a deranjat foarte mult această acţiune a lui Nicholas Taubman, a mai spus Cozmin Guşă. Nu se poartă cu respect faţă de România, a spus preşedintele PIN.

Check Also

Moldova’s Sandu Stakes Reelection on EU Integration

Moldovan President Maia Sandu is going all in on EU integration successes as she looks …