Emil Boc: Este clar că Guvernul Tăriceanu are susţinerea PSD

1196.jpgEmil Boc, preÅŸedintele PD, a declarat că “este clar că Guvernul Tăriceanu are susÅ£inerea PSD-ului”.Liderul PD consideră că Guvernul Tăriceanu trebuie să plece pentru că nu mai are legitimitate ÅŸi pentru că este cel mai slab partid de după ’89.“Noi am avut trei scopuri atunci când am iniÅ£iat moÅ£iunea: primul era demiterea domnului Tăriceanu, pentru că nu mai are legitimitatea de a conduce Guvernul, al doilea scop era să demitem Guvernul în totalitate, pentru că are cea mai incompetentă echipă, ÅŸi alt scop era să limpezim cine este la putere ÅŸi cine este în opoziÅ£ie. Acum e clar că Guvernul este susÅ£inut de PSD. AceÅŸtia au avut posibilitatea de a vota moÅ£iunea noastră sau de a iniÅ£ia o moÅ£iune a lor, nu au făcut nici una, nici alta”, a susÅ£inut liderul PD.

“Indiferent cine va iniÅ£ia o moÅ£iune de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu, noi o vom susÅ£ine”, a completat Boc.

De asemenea, Emil Boc a susÅ£inut că PD va colabora cu PLD la nivel parlamentar. El a spus că “PD ÅŸi PLD sunt în aprecierile electoratului undeva între 45-50%”.

“Nu avem în joc o combinaÅ£ie cu PNG. La alegerile pentru Parlamentul European vom merge pe liste separate, fără PLD”, a precizat ÅŸeful democraÅ£ilor.

“Nu vrem să refacem alianÅ£a D.A., nu cred că viitorul politic al României mai suportă alianÅ£e preelectorale”, a mai spus Emil Boc.

“Propunem ca în această toamnă să se organizeze alegerile europarlamentare ÅŸi parlamentare interne”, a adăugat Boc.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …