Băsescu: Este îngrijorător că un om politic a fost numit în fruntea TVR

1313.jpgPreşedintele Traian Băsescu a susţinut astăzi că numirea unui om politic la conducerea TVR este un lucru îngrijorător.

“Ieri am transmis preÅŸedinÅ£ilor celor două Camere o scrisoare prin care atrăgeam atenÅ£ia referitor la numirea unui om politic în fruntea TVR. Este un pas înapoi, în condiÅ£iile în care acest lucru nu s-a mai întâmplat de la RevoluÅ£ie”, a precizat Traian Băsescu.

Åžeful statului a adăugat că mulÅ£i dintre foÅŸtii directori generali ai TVR au intrat în politică după ce ÅŸi-au încheiat mandatul. “Vreau să înÅ£elegeÅ£i că nu vizez persoana, ci principiul. Este îngrijorător că acum când vorbim de nevoia de independenţă a posturilor publice de radio ÅŸi de televiziune, desemnăm în fruntea TVR un om politic”, a conchis Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, marţi, o scrisoare preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, în care trage un semnal de alarmă legat de faptul că postul de preşedinte-director general al SRTv a ajuns obiectul unui troc politic între PNL şi PSD.

Check Also

Romania To Host Largest NATO Military Base in Europe

Work has begun on expanding the Mihail Kogalniceanu base in Romania, transforming it into the …