Vanghelie despre Videanu: Este un nemernic, un hoţ şi un măgar

126.jpgPrimarul sectorului 5, Marian Vanghelie, l-a făcut, astăzi, pe Adriean Videanu, “nemernic, hoÅ£ ÅŸi măgar” deoarece nu apără interesele bucureÅŸtenilor, nu ia măsuri pentru salvarea parcului Bordei ÅŸi pentru că l-a dat afară din birou.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, împreună cu avocata Paula Iacob, senatorul PD Marius Marinescu, senatrul PSD Aura Vasile şi reprezentanţii a 16 ONG-uri au mers, astăzi, la primarul general pentru a-i cere acestuia să ia măsuri pentru protejarea parcului Bordei, însă primarul general i-a poftit afară numai după câteva minute.

“Videanu e un măgar, un hoÅ£ ÅŸi un nemernic. Este un nemernic pentru că nu-l interesează ÅŸi nu apără interesele bucureÅŸtenilor, este un hoÅ£ pentru că este interesat de banii lui Constanda ÅŸi este un măgar pentru că ne-a dat afară din birou, pe mine ÅŸi mai multe femei (avocata Paula Iacob, deputatul PSD Aura Vasile), lucru care nu trebuia să ÅŸi-l permită”, a declarat Vanghelie pentru NewsIn.

Potrivit lui Vanghelie, în timpul discuţiei Videanu s-a enervat şi a spus că nu discută cu demagogii, motiv pentru care i-a poftit afară din birou.
“Nu e interesat să atace hotărârea prin care Curtea de Apel a obligat primăria să-i dea 18 milioane omului de afaceri Costică Constanda, e dispus să-i dea banii”, a spus Vanghelie.

Edilul sectorului 5 a precizat că va face toate demersurile politice pentru a împiedica distrugerea parcului Bordei, “cu toate ONG-urile, prin mitinguri ÅŸi toate demersurile posibile”.

Totodată, Vanghelie a mai spus că va cere deputaţilor de Bucureşti să depună în Parlament o cerere pentru modificarea Legii 10, care reglementează situaţia spaţiilor verzi din Capitală. Marian Vanghelie a adăugat că va cere consilierilor municipali PSD ca la şedinţa viitoare să ceară expropierea pe utilitate publică a terenului.

Curtea de Apel Bucureşti a obligat Consiliul General al Municipiului Bucureşti la plata sumei de 17.758.210 euro cu titlul de despăgubiri către omul de afaceri Costică Costanda. Primarul general, Adriean Videanu, a anunţat că suma va fi achitată, conform procedurilor, din bugetul Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

În 2003, omul de afaceri Costică Constanda a intrat în posesia unui teren de 3,3 hectare în Parcul Bordei, pe malul lacului Floreasca, în schimbul a 1,8 hectare de teren în Satul Francez pe care acesta le-a obţinut în instanţă.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …