Vanghelie despre Videanu: Este un nemernic, un hoţ şi un măgar

126.jpgPrimarul sectorului 5, Marian Vanghelie, l-a făcut, astăzi, pe Adriean Videanu, “nemernic, hoÅ£ ÅŸi măgar” deoarece nu apără interesele bucureÅŸtenilor, nu ia măsuri pentru salvarea parcului Bordei ÅŸi pentru că l-a dat afară din birou.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, împreună cu avocata Paula Iacob, senatorul PD Marius Marinescu, senatrul PSD Aura Vasile şi reprezentanţii a 16 ONG-uri au mers, astăzi, la primarul general pentru a-i cere acestuia să ia măsuri pentru protejarea parcului Bordei, însă primarul general i-a poftit afară numai după câteva minute.

“Videanu e un măgar, un hoÅ£ ÅŸi un nemernic. Este un nemernic pentru că nu-l interesează ÅŸi nu apără interesele bucureÅŸtenilor, este un hoÅ£ pentru că este interesat de banii lui Constanda ÅŸi este un măgar pentru că ne-a dat afară din birou, pe mine ÅŸi mai multe femei (avocata Paula Iacob, deputatul PSD Aura Vasile), lucru care nu trebuia să ÅŸi-l permită”, a declarat Vanghelie pentru NewsIn.

Potrivit lui Vanghelie, în timpul discuţiei Videanu s-a enervat şi a spus că nu discută cu demagogii, motiv pentru care i-a poftit afară din birou.
“Nu e interesat să atace hotărârea prin care Curtea de Apel a obligat primăria să-i dea 18 milioane omului de afaceri Costică Constanda, e dispus să-i dea banii”, a spus Vanghelie.

Edilul sectorului 5 a precizat că va face toate demersurile politice pentru a împiedica distrugerea parcului Bordei, “cu toate ONG-urile, prin mitinguri ÅŸi toate demersurile posibile”.

Totodată, Vanghelie a mai spus că va cere deputaţilor de Bucureşti să depună în Parlament o cerere pentru modificarea Legii 10, care reglementează situaţia spaţiilor verzi din Capitală. Marian Vanghelie a adăugat că va cere consilierilor municipali PSD ca la şedinţa viitoare să ceară expropierea pe utilitate publică a terenului.

Curtea de Apel Bucureşti a obligat Consiliul General al Municipiului Bucureşti la plata sumei de 17.758.210 euro cu titlul de despăgubiri către omul de afaceri Costică Costanda. Primarul general, Adriean Videanu, a anunţat că suma va fi achitată, conform procedurilor, din bugetul Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

În 2003, omul de afaceri Costică Constanda a intrat în posesia unui teren de 3,3 hectare în Parcul Bordei, pe malul lacului Floreasca, în schimbul a 1,8 hectare de teren în Satul Francez pe care acesta le-a obţinut în instanţă.

Check Also

Romania’s Draft Law On Dispatching Troops To Protect Its Compatriots Abroad Is Aimed At Moldova

There’s been talk since Moldova’s independence of merging with Romania on the basis of their …