Tăriceanu le-a pasat lui Păcuraru şi Vosganian însărcinările din scrisoarea de la Băsescu

170.jpgPremierul Tăriceanu i-a însărcinat pe ministrul finanţelor publice, Varujan Vosganian, şi pe ministrul muncii, Paul Păcuraru, să analizeze conţinutul scrisorii preşedintelui Traian Băsescu, prin care şeful statului cere Executivului să specifice sursele de finanţare pentru majorarea pensiilor.

“După cum ÅŸtiÅ£i, preÅŸedintele a trimis ieri scrisoarea, la care fără îndoială va primi un răspuns. I-am rugat pe ministrul Paul Păcuraru ÅŸi pe ministrul Vosganian să analizeze conÅ£inutul scrisorii ÅŸi să formulăm un răspuns din partea Guvernului”, a spus premierul la începutul ÅŸedinÅ£ei de astăzi.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că va promulga legea pensiilor numai după ce Guvernul îi va indica sursele de finanţare, anunţând totodată că a trimis solicitarea Executivului. Traian Băsescu i-a solicitat premierului Tăriceanu să-l informeze dacă mărirea pensiilor înseamnă micşorarea ajutoarele pentru căldură sau modificarea plafonului pentru compensarea medicamentelor. Preşedintele a mai spus că legea în forma sa actuală îi favorizează tot pe cei cu pensii mari.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …